PLANT EEN BOOM

PLANT EEN BOOM!

 

Fantastisch dat u overweegt -of reeds heeft gekozen- een boom te schenken voor een mooie gebeurtenis of als herinnering aan een voor u bijzondere persoon. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een boom.

 

Wat is uw budget?
Wij bieden u de mogelijkheid een boom te schenken vanaf € 500,-, of een veelvoud hiervan. De prijs van een boom wordt mede bepaald door de dikte van de stam, waarbij wij voor de inrichting van ons Arboretum rekening houden met een minimale dikte (afhankelijk van de soort boom). 

 

Neemt u gerust contact op voor meer informatie, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Dit kan per via het contactformulier hiernaast of bel naar Jan van Vucht (voorzitter) 06 - 23754308 of Marij van de Leest (secretaris)

06-15082914.

 

Welke boom?
Stichting Arboretum geeft aan welke bomen te planten zijn en deze kunnen in omvang, aantal en leeftijd door u worden gekozen. Bij de door u geschonken boom zal een tekstbordje geplaatst worden met daarop de naam van de boom, datum van plaatsing en -indien gewenst-  de reden van de planting/een korte persoonlijke tekst. Het aanplanten van de boom geschiedt door of in opdracht van onze stichting. U wordt uiteraard uitgenodigd daar ceremonieel bij aanwezig te zijn op een van onze boomplantdagen in het voor- of najaar. De geplante boom wordt officieel eigendom van Stichting Arboretum & Natuurbeleving Geffen.

Facebook