Aftreden penningmeester Coen Hendrikx

Datum: 27-04-2018


Aftreden penningmeester Coen Hendrikx

Beste betrokkenen van de Stichting Arboretum & Natuurbeleving Geffen, 

 

Ik heb eind 2017 besloten af te treden als penningmeester en bestuurslid van onze mooie stichting.

Na in december 2016 boventallig te zijn geworden bij de Rabobank ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan en heb deze gevonden bij Vanderlande in Veghel. Omdat deze overstap voor mij heel veel nieuws met zich meebrengt, heb ik al mijn energie en tijd nodig om in mijn nieuwe rol van projectplanner te groeien.
Daarnaast ben ik half augustus voor de derde keer vader geworden en wil ik mijn tijd dan ook verdelen tussen mijn prachtige gezin en mijn nieuwe carrière.

 

Om hierin de balans te kunnen vinden en bewaren heb ik de beslissing moeten nemen om uit het bestuur te stappen.

Met alle prachtige ideeën, ontwikkelingen en groeiaspiraties, kan ik de stichting niet de aandacht en toewijding geven die ze verdiend, waardoor ik de overige bestuursleden onnodig extra belast door aan te willen blijven. 

 

Uiteraard blijf ik de ontwikkelingen van "mijn" clubje nauwgezet volgen en kunnen jullie me als actieve vrijwilliger zeker treffen tijdens de diverse vrijwilligersactiviteiten op het Arboretum. 

Ik dank mijn mede "SANG-ers" voor de prettige samenwerking en wens ze heel veel succes met de verdere ontwikkeling van het Arboretum Geffen.

 

Dank jullie allen voor het in mij gestelde vertrouwen, jullie inzet en betrokkenheid bij het Arboretum! Tot ziens!

 

Met vriendelijke groet, 

Coen Hendrikx

Facebook