Boomplantdag 19 november 2017

Datum: 20-11-2017


Prachtige Boomplantdag op Arboretum

 

Wat waren de goden ons goed gezind vandaag! Een zonovergoten Arboretum, met een stevig windje, slechts één kleine bui en prachtige regenbogen.

 

Samen met vele bezoekers mochten we weer getuige zijn van bijzondere momenten en prachtige boomplantingen. Boomplantingen met allen hun eigen verhaal. Mooie, vrolijke en ook emotionele verhalen. Verhalen met een lach en een traan… ze kwamen allemaal voorbij en het mocht er allemaal zijn.

 

Mooi om te zien hoe op het Arboretum verbinding wordt ervaren tussen zoveel verschillende mensen, die allemaal deze plek uitkiezen om een eigen herinnering te maken. Zoals die van CV Rottenrijk, die voor hun 44 jarig bestaan een boom planten met de gedachte “Un mooi fisje um te 44”. Of een echtpaar die voor hun kleinzoon die in Amerika woont een boom plant: May this tree give Ben roots and wings”. En wat dacht u van familie Van Erp. Welke? Nou… de kinderen van Jan van Piet de Corrie van Erp, u weet wel.

 

Binnenkort zullen bij alle nieuwe bomen weer bomenbordjes worden geplaatst om de boomplanting compleet te maken. U als bezoeker kunt weer genieten van alle nieuwe bomen en hun verhalen.

 

Wij hopen met heel ons hart dat op korte termijn uitbreiding van het terrein zal worden toegezegd door Gemeente Oss, waardoor dit prachtige park verder kan worden uitgebouwd als groene long richting De Maashorst.

  

Namens het bestuur bedank ik alle Boomplanters, onze vrijwilligers en donateurs voor hun bijdragen en geweldige inzet. 
 

Hartelijke groeten,
Anita Walraven
secretaris

 

  

Facebook