Midwinterfeest op 21dec2019

Datum: 17-11-2019


Midwinterfeest op 21dec2019

MIDWINTERFEEST OP ARBORETUM

Op 21 december zal het glas worden geheven op het oude en het nieuwe jaar. Van 18.30 tot 20.30 uur bent u welkom op het Arboretum.

 

Een gezellig Geffens samenzijn, waarbij Passe Partout voor een sfeervolle en muzikale bijdrage zullen zorgen. Ook enkele leden van Muziekvereniging Wik Geffen zullen weer van de partij zijn om een heerlijk deuntje te spelen. Uiteraard zal een lekkere warme chocomelk niet ontbreken, deze worden ingeschonken door Scouting Geffen. Gilde Geffen zal zorgen voor een lekker drankje om te toosten. En zal onze eigen Midwinterblazer Ad van Heiningen ook weer van de partij zijn?

 

LAMPIONNENOPTOCHT voor kinderen:

Bij KPJ GO kunnen de kinderen ’s middags op het plein een lampion knutselen. Als ze ’s avonds met hun ouders naar het Arboretum komen, krijgen ze om 18.30 uur een lampje voor hun lampion en kunnen ze een mooie, kleine ronde wandelen op het Arboretum. We hopen op een grote opkomst en een mooie lampionnenoptocht.


We gaan er vanuit dat de weergoden ons goed gezind zijn en we bij een heerlijk kampvuurtje en -net als vorig jaar- met een tent als beschutting een gezellig Midwinterfeest kunnen vieren.

Hou websites en facebookpagina’s van Arboretum en Dorpsraad Geffen in de gaten. Hierop kunnen last minute meldingen worden aangegeven.

 

PARKEREN

Wij vragen u zo veel als mogelijk met de fiets of lopend te komen. Komt u toch met de auto, weet dan dat de ingang met de auto via de Weverstraat is. Er mag gebruik worden gemaakt van de parkeerplaatsen bij het Scouting/Gilde-gebouw, maar ook de parkeerplaats van Wihabo zal weer worden opengesteld.

 

U komt toch ook naar dit gezellige Geffense Midwinterfeest?

 

Facebook