Midwinterfeest geslaagd!

Datum: 31-12-2019


Midwinterfeest geslaagd!

Een gezellige avond op het Arboretum...


MIDWINTERFEEST 2019

Wat een gezelligheid, wat een mooie opkomst, wat een heerlijk inluiden van de winter.
Ceremoniemeester Rens van Wanrooij heette iedereen welkom en praatte de boel gezellig ‘aanelkaar’; Hans Hendriks blikte als voorzitter van de Dorpsraad Geffen terug op het afgelopen jaar en gaf een vooruitzicht voor 2020; de leden van Passe Partout zong de sterren van de hemel; Gilde Geffen schonk een lekker drankje; Scouting Geffen had heerlijke warme (échte ?!) chocomelk; leden van Muziekvereniging Wik Geffen speelden een heerlijk deuntje en natuurlijk was onze eigen Midwinterblazer Ad van Heiningen ook van de partij.


Dit jaar voor het eerst… de kinderen konden ’s middag bij KPJ GO een lampion maken en kregen ’s avonds op het Arboretum een lichtje voor een korte optocht. De opkomst was verrassend hoog en fantastisch om te zien hoeveel plezier hieraan werd beleefd. Volgend jaar gaan we dat zéker uitbouwen met een grotere optocht!

Ook nieuw dit jaar was dat de kinderen mochten blazen op instrumenten van enkele WIK leden.
Wat deden ze hun best en vaak… kwam er toch echt een bijzonder geluidje uit! De glimlach en verbazing op de gezichtjes. Prachtig. Wie weet staan zij over 10 jaar mee te blazen op het Arboretum? De tijd zal het leren.

We danken iedereen voor hun bijdrage aan dit gezellige Midwinterfeest en hopen jullie volgend jaar weer te zien.

Wihabo weer hartelijk dank voor het mogen gebruiken van jullie parkeerterrein.


Wij wensen u allen een mooi, gezond en muzikaal 2020.

Klik HIER voor FOTO'S van het MIDWINTERFEEST

Facebook