MIDZOMERAVOND donderdag 21 juni om 19.00 uur

Datum: 15-06-2018


MIDZOMERAVOND donderdag 21 juni om 19.00 uur

MIDZOMERAVOND op Arboretum 

Op donderdag 21 juni 2018 zal op het Arboretum een Midzomeravond plaatsvinden. Vanaf 19.00 uur starten we met een aantal leuke Natuurbelevingsactiviteiten:
het zagen van houten beesten t.b.v. het Huisje Boompje Beestje-pad, het plaatsen van een 10 meter lange, houten bank en enkele kleinere banken en er vindt een TAI CHI workshop plaats!

 


NATUURBELEVEN
kan op vele manieren, en wat heerlijk als het zo dicht binnen handbereik ligt. Het bestuur van Stichting Arboretum & Natuurbeleving Geffen is blij met de aankomende evenementen, die op het terrein zullen plaatsvinden. Zo zal op 14 juli het traditionele “Rogge maaien” voor Effe noar Geffe plaatsvinden, voorafgegaan door een “WE ARE FOOD-picknick” en zal op zondag 26 augustus de “Op dié Fiets - Maashorstfietstocht” over het Arboretum fietsen. Later hierover meer, eerst… “MIDZOMERAVOND”.

 

ELECTRISCH ZAGEN VAN HOUTEN BEESTEN

Vorig jaar is met veel enthousiasme het Huisje Boompje Beestje-pad op het Arboretum geopend, echter bleken de geplaatste, betonnen beestjes helaas niet allemaal ‘hufterproof’.

Met financiële steun van o.a. de Dorpsraad kunnen we grote, houten beesten laten zagen en plaatsen. Een aantal hiervan wordt ter plekke tijdens MIDZOMERAVOND gezaagd. Spectaculair om te zien!

 

PLAATSEN 10 METER LANGE BANK

Houten planken, gezaagd uit de gekapte bomen van de Heesterseweg, zijn door Willy van Erp verwerkt tot een mooie, robuuste, 10 meter lange bank, die tijdens MIDZOMERAVOND zal worden geplaatst tegen de schanskorfmuur op de ontmoetingsplaats. Een prachtplek om te genieten van de natuur!

 

TAI CHI WORKSHOP

Eind april viel de TAI CHI-workshop op het Arboretum vrijwel letterlijk in het water, maar tijdens MIDZOMERAVOND op 21 juni is er een herkansing. Op het lager gelegen terrein van het Arboretum vindt om 19.30 uur een Tai Chi-workshop plaats, waaraan iedereen gratis mag deelnemen. Ervaar het zelf en kom tot rust!

 

Zien we u ook op donderdag 21 juni om 19.00 uur? Graag op de fiets of lopend alstublieft.

Facebook