Nieuwjaarsreceptie Dorpsraad

Datum: 27-11-2018


Nieuwjaarsreceptie Dorpsraad

Nieuwjaarsreceptie Dorpsraad tijdens Midwinterfeest
op het Arboretum.

 

Op 21 december 2018 wordt -als alternatief voor de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie- van 19.00 tot 21.00 uur het glas geheven op het nieuwe jaar op het Arboretum.


De Dorpsraad zocht naar een andere mogelijkheid om de nieuwjaarsreceptie in te vullen en ging in gesprek met de organisatoren van het Midwinterfeest, die vorig jaar met veel enthousiasme dit nieuwe evenement hebben opgestart.


Midwinterfeest: een laagdrempelige, muzikale verbinding in winterse sferen, waarbij iedereen welkom is. Gezellig samenzijn, met een fijn stukske muziek, een warme kop soep, een biertje, maar vooral…  met veel dorpsgenoten.

 

Deze eindejaarsborrel is een mooie samenwerking tussen o.a. Dorpsraad Geffen, Arboretum & Natuurbeleving, WIK, Rottenrijk en Gilde.

 

Je kunt je handen warmen bij de vuurkorven, maar kom vooral lekker warm gekleed en graag te voet of op de fiets. Om ca. 21 uur sluiten we af bij het Arboretum en kan het feest worden voortgezet op het Dorpsplein, waar je bij horeca Geffen de borrel verder kan uitbouwen tot een gezellig Geffens feestje!

 

Zien we jullie ook op 21 december om 19.00 uur op het Arboretum?

Tot dan!

Facebook