Saamhorigheid op Vrijwilligersdag

Datum: 01-03-2020


Saamhorigheid op Vrijwilligersdag

Saamhorigheid op Vrijwilligersdag

Afgelopen zaterdag 29 februari stond de Vrijwilligersdag op de agenda. Om 09.30 uur zijn we met een warme bak koffie en een snee krentenmik bijgepraat door voorzitter Harry Peters. Ook bij onze vrijwilligers was er teleurstelling over het verzetten van de Boomplantdagen. Na het gesprek over de huidige stand van zaken, hebben we met positieve krachten de schouders eronder gezet en zijn we aan de slag gegaan.

Er zijn bomen en heesters gesnoeid, sommige bomen hadden last van 'zonnebrand', deze zijn behandeld en omwikkeld met jute ter bescherming. Er zijn vogelhuisjes getimmerd, geverfd en in de eikenwallen opgehangen. Dit in de hoop dat vele mezen op het Arboretum zullen nestelen, die zich straks tegoed kunnen doen aan de processierupsen. Er is beukengrond toegevoegd bij de beuken. Boombordjes zijn weer schoongemaakt en gecontroleerd, de beschadigde bordjes zijn gefotografeerd en zullen worden vernieuwd. Zwervuil is geruimd, etc. etc.


De werkochtend werd afgesloten met een heerlijke kop verse erwtensoep. 
Het Arboretum ligt er weer mooi bij. En als u vandaag of morgen over het Arboretum wandelt, zult u zien dat sommige bomen al in bloesems staan. Anderen staan al mooi in knop. Nu maar hopen dat de winter voorbij is.

 

Graag willen we onze vrijwilligers, maar ook alle omwonenden van het Arboretum, bedanken voor hun positieve bijdragen en hartverwarmende woorden.
Ons bestuur is trots op de saamhorigheid en de positieve drive van onze vrijwilligers. Dit maakt absoluut het verschil voor ons! We voelen ons gesteund door jullie allen. Dank jullie wel daarvoor.

 

SAMEN STERK

Groene groet namens het bestuur,

 

Anita Walraven

PR & Communicatie

Facebook