UITBREIDING ARBORETUM GAAT DOOR !!!!

Datum: 08-02-2020


Op zaterdag 7 en zondag 8 maart zullen op het Arboretum aan de Weverstraat in Geffen de langverwachte Boomplantdagen weer plaatsvinden.

 

Ons geduld is absoluut op de proef gesteld. En niet alleen dat van ons, maar ook van de Geffense gemeenschap en van de 19 boomplanters, waarvan sommigen al 2 jaar wachten om een boom te mogen planten.
De uitbreiding is een feit, dus de twee geplande Boomplantdagen in het weekend van 7 en 8 maart 2020 gaan door!
We zijn dolblij met dit fantastisch nieuws. Eindelijk kunnen we weer aan de slag en 19 families blij maken. Zij kunnen de boom planten voor hun dierbaren, hun jubileum of t.b.v. andere gelegenheden.

Het plan Arboretum Fase 2 is getekend door ons bestuurslid Gonnie Konings en we presenteren dit plan hierbij met trots. We staan te poppelen om te beginnen! ( Klik hier voor de tekening )
Ook hopen we dat onze trouwe vrijwilligers, die nog maar net op de hoogte zijn gebracht van dit mooie nieuws, op zaterdagochtend 29 februari mét ons aan de slag kunnen gaan om het terrein ‘Boomplant-klaar’ te maken. Het harde werken achter de schermen is niet voor niets geweest.

Als de 19 bomen op het nieuwe terrein zijn ingeplant, is ook dít terrein al weer vol. De bomen zijn solitairen en kunnen niet te dicht op elkaar staan. Dus we kunnen direct verder met lobbyen voor uitbreiding voor Arboretum Fase 3.

 

U kunt de Boomplantdagen bijwonen op zaterdag 7 en zondag 8 maart vanaf 10.00 uur aan de Weverstraat te Geffen. Tijdens dit evenement wordt gefotografeerd.

 

Vrienden van Arboretum
Wilt u een boom planten, aansluiten als vrijwilliger of vriend worden van het Arboretum?

Klik hier voor meer informatie

Facebook