Een TOP Boomplantdag!

Datum: 17-12-2016


Een TOP Boomplantdag!

Op zondag 20 november, een stormachtige herfstdag, zijn er weer vele bomen geplant op het Arboretum in Geffen. De collectie breidt flink uit. 
Familie- en vriendenbomen, die een bijzonder moment markeren. Privéplantingen door intimi, maar ook de beuk erin voor de Geffense Kwis, die als winnaar uit de bus kwam bij het invullen van de kaarten tijdens de Vierdaagse. En een boom als dank voor de jarenlange gastvrijheid bij De Gouden Leeuw, aangeboden door CV De Kruipers. De diversiteit was weer groot.


Mooie herinneringen werden gedeeld, een prachtig gedicht voorgedragen, kleurrijke bloemen gelegd, uitbundig gelachen, een ingetogen lied, champagne, luid applaus, een lach en soms een traan. Alles was er vandaag en alles mocht er zijn.

Wij danken alle boomplanters en vrijwilligers voor hun bijdrage aan ons Arboretum, júllie Arboretum en werken hard verder aan de uitbreiding van het park.

Hartelijk dank ook aan de familie Romme, met wie wij enkele weken geleden met Teja nog haar familieboom konden planten. Heel mooi dat zij koos voor een extra bijdrage aan het Arboretum.

 

Natuurlijk werken we ook toe naar de volgende Boomplantdag. Deze zal worden gehouden op zondag 19 februari 2017.

Binnenkort is onze vernieuwde website online, waarop vele foto’s van de boomplantingen te zien zullen zijn.

 

Wilt u ook een boom planten? 
Of vindt u het leuk om als vrijwilliger af en toe de handen uit de mouwen te steken? 
Wist u dat u voor € 25,-- per jaar donateur kan worden van Arboretum Geffen?
Kijk op www.arboretumgeffen.nl, mail naar stg.arboretumgeffen@gmail.com of bel 06-53130585 of 073-5324067 voor meer informatie.

 

Hartelijke groeten,
namens het bestuur,

 

Anita Walraven
secretaris

 

Facebook